Üdvözöljük Honlapunkon


Tekintse meg sokszínu kínálatunkat!


Több éves tapasztalattal rendelkezve ajánljuk szolgáltatásainkat cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt. Ha szeretne egy kis újdonságot a szürkeségbe, bátran hívjon bennünket, és kérjen lehetetlent!
Kérdés, vagy ajánlatkérés esetén szívesen állunk rendelkezésére!

Rólunk


Felfújható, szórakoztató játékainkkal és egyéb szolgáltatásainkkal vállaljuk, az ország bármely Önkormányzata, Művelődési Háza, cége vagy magánszemély áltat szervezett rendezvényen való közreműködést. Ha szeretne egy kis újdonságot a szürkeségbe, bátran hívjon bennünket és kérjen lehetetlent!

Kérdés, vagy ajánlatkérés esetén szívesen állunk rendelkezésére. Több szolgáltatás megrendelése esetén jelentős kedvezményt biztosítunk! A megrendelés telefonon történt időpont egyeztetést követően a megrendelőlap visszaküldésével történik.


Felfújható játékainkkal kapcsolatban vállaljuk:

- A játékok helyszínre szállítását
- A játékok telepítését
- A játékok szakszerű üzemeltetését
- Minden játék folyamatos biztonsági felügyeletét
- A játékok bontását és elszállítását
- Valamint a terület eredeti állapotának visszaállítását


Miért ajánljuk játékainkat?

- Egyszeruen és gyorsan szállíthatók, telepíthetők - így minimális szervezőmunkát igényelnek az Ön részéről.
- Nyílt és zárt téri rendezvényeken is egyaránt használható.
- A stabil, de puha felületek még az önfeledt szórakozás hevében is biztonságot nyújtanak a résztvevőknek a sportosabb játékokon is!
- A felfújható játékok nagyok és látványosak - színessé teszik rendezvényét.
- A figyelem központjában lévo felületek légvárainkon reklámjainak is ideális megjelenést biztosítanak.


A rendezvényre vonatkozó Bérlési feltételek felfújható játékainkra:

- A megrendelő által megjelölt helyen és időpontban felállítjuk a kért játékainkat.
- Igény esetén megteremtjük és fenntartjuk a biztonságos üzemeltetés feltételeit: védőkordonok kialakítása, létszámkorlátozás a játékoknál, folyamatos felügyelet, cserék lebonyolítása.
- A teljes üzemeltetési idő alatt a gyermekek ingyen játszhatnak, ugrálhatnak.
- A helyszínen felmerülő igény szerint az üzemeltetési idő meghosszabbítható.
- Az esti megvilágításról gondoskodunk.
- Az elszámolás a bontást követoen az üzemeltetett idő alapján történik.
- Hosszabb távú bérlés esetén egyedi megállapodást kötünk a bérleti díj tekintetében.
- Igény szerint feltüntetjük pl.: "Az önkormányzat jóvoltából a légvár ma egész nap ingyenes".

Elérhetőségek:
+36309736441
+36308530798
tutiparty@gmail.com

Vizi Járgányok


Vízen közlekedni mindig nagy élmény, főleg ha még irányítani is tudják a kis dodgemeket. Amit a kezükkel kell mozgásba hozni a hagyományos vízi biciklikkel ellentétben.

PóniCiklik


Nyergelj és nyargalj!!! Az élethű pónikkal bátran barátkozhatsz, a lovaglás örömeivel megismerkedhetsz. Nem fog megharapni, megrúgni és ledobni egyik sem. A lovagláshoz hasonló testmozgással tudod mozgásra buzdítani ezeket a paripákat. 3-99 korig használható!

Légvárváros


Ennél a játéknál annyi izgalmat nyújt a sok felfedezésre váró kalandos pihe-puha játszótér, hogy a szülők nyugodtan félre is vonulhatnak, hogy élvezhessék a rendezvény további programját.
Mérete miatt akár egy kisebb óvoda is belefér! (óvónénikkel és dadusokkal együtt Hálós kivitelezésének köszönhetően, körbejárva végig kísérhetők a gyerekek.

Mászófal


Itt is a méret a lényeg! Talán bátran ki lehet jelenteni, hogy az ország egyik legnagyobb, ha nem a leges-legnagyobb felfújt mászó falán igazi kihívást jelenthet a csúcsra feljutni. Természetesen profi hegymászó felszereléssel biztosítva. Egyszerre akár 4 oldalról is mászható. Így további előnye, hogy erős napsütésben is van mindig árnyékos oldala.

Ez a játék szó szerint lehet akár a rendezvény „csúcs” pontja is.


Quad


Itt aztán be qu(v)adulhatsz ! A pálya ringben, felfújt falak között húzhatod a gázt igazi motoros járgányokon. Igény esetén kis crossmotoron is lehet próbálkozni az ügyesebb „rider”-eknek .

Gokart és Balance Bike


Gokart


Szinte kitekerhetsz a világból, ha beindulsz ezekkel a nagy teljesítményű és teherbírású gokartokkal 1 vagy 2 személlyel egyaránt. Mert olyan könnyű, kényelmes és egyben élvezetes élményt nyújt ez a szerkezet, hogy még a „nagyi-unoka” párossal is kiválóan tud működni.


Balance Bike


Legjobb, ha van alattad 4 kerék, de ide akár 3 is elég ezeknél a vagány, vérbeli profi járgányoknál. Egészség, ritmus, egyensúly, száguldás egy fura járművön ! Röviden így lehetne jellemezni ezt az érdekes biciklit, amiről leesni szinte lehetetlen. 3 kerekű bringához hasonlító szerkezeten, a játékos félig fekvő helyzetben tiporja a pedált, miközben a test döntésével kormányoz.

Mindkét fajta járgány gyerekek és felnőttek számára egyaránt élvezetes szórakozás. Működhet kijelölt bóják körül vagy felfújt falak között a pálya ringben.

Vizigolyó - Viziroller


Tanuljmeg a vízen járni! Hatalmas élmény!

Egy óriási, felfújt 2m-es labdába bele kell bújni, és felfújják a gömböt körülötted. A cipzárt behúzzák, és vízre tesznek (gurítnak!)…. Kezdodhet is. Elsore látszólag egyszeru, de talán annyira mégsem! Akár egy strand medencéjében akár a játéknak kitalált saját medencéjében 30-40cm-es vízben egyszerre többen is Aquazorbozhatnak, így nagyobb a móka!! Futkározhatsz, mászhatsz, vagy csak fekhetsz relaxálhatsz a vízen! Eléglevego van akár 30percre, de 5-10 perc boven elég belole.Lehet ruhában (vagy a nélkül is:)), nem leszel vizes. 120Kg a súlyhatár! Gyerekek-felnottekegyaránt használhatják kortól, nemtol független.Hidegben-melegben egyaránt.

A másik nagy móka az aquaroller ,ahol egyszerre többen is "szaladhatnak" a vízen egy felfújt színes hengerben ami nem teljesen zárt ,így a kevésbé bátrabbak is hamar kedvet kapnak.

Medencében akár partyt is lehet rendezni!

Mindkét játék nagymértékbenjavítja az egyensúly érzéket, oldja a feszültséget és csapatépíto jellege is kiváló!

Mobil Kalandpark Játszóház


Óriási élményt nyújtó izgalmas labirintus hálózatot végig járva, kúszva, mászva, bújva számos érdekes játékkal találkozhatnak a felfedező kalandorok. A kaland végén egy labdatengerbe érkezhetnek a megfáradt vándorok.

MOBIL ÉS FIXEN TELEPÍTETT JÁTSZÓHÁZAK, KALANDPARKOK TERVEZÉSÉT, KIVITELEZÉSÉT , GYÁRTÁSÁT és BÉRBEADÁSÁT is VÁLLALJUK, AKÁR EGYÉNI IGÉNYEK ALAPJÁN IS! ÉMI ÉS TÜV VIZSGÁVAL!Lufibohóc


Rendelhető programok


Zenés táncos mulatság:

- Hastánc
- Latin-amerikai társastáncok (Rumba, Cha-cha-cha, Szamba)
- Standard társastáncok (Keringő)
- Showtáncok (Pom-pom, Lépésről lépésre, Tűz és Víz, Sikátor, Woodo, A kard)
- Jazz balett ( Pinokkió, Hótündér, Snufi, Dr.Bá, Kacsatánc)
- Rock-and-roll (Grease)

Egyéb érdekes programok:

- Önvédelmi bemutató
- Kutya show
- Bohóc műsor
- Lufibohóc
- Bűvészbemutató
- Kézműves foglalkozás

Frissítő párakapu


Mi is ez valójában?

egy olyan „kapu”, amely nagyon kellemes, hűsítő vízpermetet juttat a felforrósodott környezetbe. A hűvös permetnek köszönhetően, a "párakapu" akár 10 °C -kal is képes csökkenteni a hőérzetet, akár párás melegben is.
· könnyű szerkezet, amely központi alátámasztás nélkül is bármely felületen könnyen rögzíthető,felfűzhető
· környezetbarát, a teljes elpárásításnak köszönhetően nagyon víztakarékos: kb.5 L / óra
· felállításához, üzemeltetéséhez egyedül vízellátás szükséges (normál hálózati nyomás)
· mérete : igény szerint összeállítható


Popcorn - Vattacukor


Pattogatott kukorica vattacukor és léggömb osztása illetve árusítása
Rendezvénysátrak - sörpadok


Sátrak bérbeadása, eladása: 3000m2-ig sörpad garnitúra bérbeadása szabadtéri rendezvényekre, lakodalmakra, családi eseményekre, partikra, fogadásokra. Igény szerint helyszínre szállítjuk, felállítju,k berendezzük!

Arcfestés - csillámfestés


PROFI, MINŐSÉGI ARC- ÉS TESTFESTÉS KEDVEZŐ ÁRAKON !!!Egy különleges nap erejéig a gyermekek mások bőrébe bújhatnak. Cica, kutya, pillangó, pókember.... A határokat a fantázia szabja.
Hangosítás - fénytechnika


Vállaljuk kisebb- nagyobb rendezvények, falunapok kültéri illetve beltéri hangosítását igény szerinti zeneszámokkal.
Héliumos lufi árusítása, felengedése


Vállaljuk kisebb- nagyobb rendezvényeken héliumos léggömbök osztogatását.
Büfé


Vállaljuk kisebb -nagyobb rendezvények büfé ellátását.
Tüzijáték


Varázsolja életének felejthetetlen pillanatait még emlékezetesebbé velünk! Esküvőket születésnapi rendezvényeket, házassági évfordulókat tesz különlegessé, társasági eseményeket felejthetetlenné egy szép tűzijáték.
Minden műsor zenére koreografált. Eredeti vágott anyagból tudnak válogatni a széles kínálatból. A tűzijátékot nem csak időtartama jellemzi, ha nem a bontási magasság, szélesség és a megalkotott játékképek.
1993 óta számtalan kül- és belföldi tűzijáték lebonyolítását vállalták tapasztalt pirotechnikusaink, biztonságot mindig szem előtt tartva. Szolgaitatásunk tartalmazza az engedélyezést, a szállítást, a biztosítást, és a felmerülő költségeket.


Mobil WC-k


Az egyszerű szállításnak és kitelepítésnek köszönhetően a vegyi tisztítású mobil WC-k alkalmazhatósága rendkívül sokoldalú és praktikus. Nagyobb tömeget megmozgató eseményeken, nyilvános helyeken tökéletesen megfelelnek az előírt egészségügyi követelményeknek, és garantálja a maximális higiéniai biztonságot.A bérlés ideje alatt cégünk vállalja a teljes karbantartást és tisztítást és a leszállítást.


Eladó Játékok

Ródeó Szörf

automata vezérlőelektronikával, felfújható ponyvával, befúvó motorral és az összes tartozékával.Mobil Kalandpark

többféle eladó ár: felszereltség és méret függvénye alapjánBungee - trambulin

többféle eladó ár: felszereltség és méret függvénye alapján


Mászófal

PóniCiklik

Hullámcsúszda

Lökd meg a kecskét!

Akciók

Az ön vagy önök által kiválasztott játékokra, szolgáltatásokra egyedi árajánlatot adunk a kiválasztottak mennyiségétől függően kedvezményeket biztosítunk.
Igény esetén segítünk a rendezvény jellege alapján kiválasztani a megfelelő játékokat,szolgáltatásokat.

Keressen bátran az elérhetőségünk,bármelyikén hiszen ez nem kerül semmibe:

+36309736441

+36308530798

tutiparty@gmail.com

Népi Játékok

Régi játékok felelevenítése ! Átélhetjük azt amikkel szüleink, nagyszüleink játszottak, szórakoztak.Babasarok

Egy kis világ a kicsiknek, ahol rengeteg játék egyhelyen….


Jégkása és fagylalt


Rodeó Szörf

Nagyon jó egyensúly és ritmusfejlesztő játék. Ahol a játékosok a „hullámok” habjait meglovagolva érezhetik magukat (képzeletben a tengeren), akár zenei aláfestéssel is.
Miközben a kezelő pultjánál hatalmas számokkal olvashatják a szörfön eltöltött időt. Így akár versenyek lebonyolítására is alkalmas.

Gyerekek és felnőttek számára egyaránt élvezetes szórakozás.Bungee - trambulin

Egy igazán "felemelő" élmény, amikor gumikötelek és trambulin segítségével gumiemberként 5-6 m magasságban rugózhatsz vagy akár szaltózhatsz is.
Akrobatataként egy cirkuszi számot is könnyedén előadhatsz jómagad és barátaid szórakoztatására.
Gyermekként megmutathatod bátorságod szüleidnek, szülőként elkápráztathatod csemetéidet.
Légvárváros

Ennél a játéknál annyi izgalmat nyújt a sok felfedezésre váró kalandos pihe-puha játszótér, hogy a szülők nyugodtan félre is vonulhatnak, hogy élvezhessék a rendezvény további programját.
Mérete miatt akár egy kisebb óvoda is belefér! (óvónénikkel és dadusokkal együtt)
Hálós kivitelezésének köszönhetően körbejárva végig kísérhetők a gyerekek.
Csúszdás Légvárak

A felfújható és egyéb, könnyen telepíthető légvárak és óriásjátékok óriási élményt nyújtanak a gyerekeknek, önfeledt kikapcsolódást és maradandó élményt biztosítanak. Kevés olyan kiegészítő program képzelhető el, amelyet ennyire egyszerűen beiktathat és mégis a rendezvényét meghatározó látványossággal szolgál.
Jól ismert fantasztikus játék, ahol ugrálhatnak, szaltózhatnak ameddig energiájuk engedi...
A lustákat felrázza a hiperaktívakat pedig kifárasztja. Intenzív mozgásra ösztönöz, fejleszti az egyensúlyérzéket, oldja a feszültséget, növeli az önbizalmat, serkenti a versenyszellemet. (sérültek, fogyatékosok számára is maradandó élményt nyújt)

Mellékhatása: némi fogyás, egy kis izomláz, pihentető, mély alvás.


Óriás Csúszdák

Kisebbek és nagyobbak egyaránt kedvelt szórakozása, ahol egy pici bátorság óriási élményt nyújt...

A lustákat felrázza, a hiperaktívakat kifárasztja. Intenzív mozgásra ösztönöz, fejleszti az egyensúlyérzéket, oldja a feszültséget, növeli az önbizalmat, serkenti a versenyszellemet. (sérültek, fogyatékosok számára is maradandó élményt nyújt)
Mellékhatása: némi fogyás, egy kis izomláz, pihentető, mély alvás.

Óriás Légvár Játszóház

Az erdei manók világában érezhetik magukat a gyerekek, ahol ”tűzkarikán” ugorhatnak, bújócskázhatnak, mászhatnak és mindezt a játék speciális kialakítása miatt a szülők figyelemmel tudják kísérni. A lustákat felrázza, a hiperaktívakat kifárasztja. Intenzív mozgásra ösztönöz, fejleszti az egyensúlyérzéket, oldja a feszültséget, növeli az önbizalmat, serkenti a versenyszellemet. (sérültek, fogyatékosok számára is maradandó élményt nyújt)
Mellékhatása: némi fogyás, egy kis izomláz, pihentető, mély alvás.
Óriás Hullámcsúszda

...ahol a csúszási élményt tovább fokozza a hullámokon való lesiklást!A lustákat felrázza, a hiperaktívakat kifárasztja. Intenzív mozgásra ösztönöz, fejleszti az egyensúlyérzéket, oldja a feszültséget, növeli az önbizalmat, serkenti a versenyszellemet. (sérültek, fogyatékosok számára is maradandó élményt nyújt)
Nem rontja a fogakat, nem káros az egészségre, nem hizlal, nem erkölcstelen!
Mellékhatása: némi fogyás, egy kis izomláz, pihentető, mély alvás.Lökd me a Kecskét!

Na most mutasd meg, ki a legény a gáton…

Erőmérő játék, ahol kicsik és nagyok is felmérhetik, hogy milyen erősek, ügyesek. Ki tudja a kecskét feljuttatni a vár kapujába, ahol villanó fény- és hangjelző értesíti a játékost a győzelemről.
Állítható nehézségi fokozatokkal és korhatár nélkül használható.
Rendezvények programjába is beépíthető, versenyre is ajánlott.


Dekoráció

Vállaljuk, épületek, termek, szállodák, színpadok dekorálását. Az izgalmas és sokszínű lufi dekoráció mellet a változatos igényeknek megfelelően használunk más egyéb anyagokat is, dekor- fóliát, tüllt, papírt, habszivacsot…
Az esküvői dekorációk elkápráztatják a vendégeket és garantáltan felejthetetlené teszik a résztvevőknek. Az alkalomhoz illő dekoráció igazán vidám hangulatot teremt más rendezvényeken is, aminek felnőtt és gyermek egyaránt örül. Céges összejöveteleken, születésnapon, ballagásokon, Valentin- napon, évfordulón…
Printelés: Vállaljuk a kívánt logó, vagy felirat léggömbre, nyomását és a léggömb gázzal való töltését, vagy pálcára erősítését.
Ajánlhatunk hangulatot fokozó lufi esőt, héliumos lufik felengedését, fantasztikus szobrokat lufiból, gyöngyíveket, vagy oszlopokat. dekoratív asztaldíszeket, vagy papírdíszeket.
Megnyitókon a megszokott szalagelvágás helyett felnyíló léggömbsorompót.
Az ajándékozás is lehet különleges csomagoló papír, boríték helyett lufiba rejthetik a meglepetést, ami igazán meglepő. Alkalomhoz illő, szépen díszített óriásléggömbbe csomagoljuk az ajándékát.


További képek
s